T&C

SYARAT-SYARAT PEMBELIAN

Sila pastikan anda betul-betul PEMBELI TEGAR dan bersetuju dengan syarat-syarat dibawah: 

1) Tolong pastikan anda mengisi ORDER FORM terlebih dahulu.   

2) Pembayaran hendaklah dibuat dalam masa 2Hari sahaja dan semua backout buyers akan di blacklist. If ade sebarang masalah, kami akan consider tempoh pembayaran anda.

3)Semua pembayaran yang telah dibuat, sila emailkan kepada kami bukti pembelian ke order.sarahboutique@gmail.com (PENTING!) 
  • Jika anda menggunakan Maybank2u, sila letakkan email kami diruangan (RECEIPIENT’S EMAIL). 
  • Jika anda menggunakan Cash Deposit, sila hantarkan kami gambar bukti pembayaran. Pastikan jelas details No.Akaun/Masa/Tarikh/Amount Transfer.

4) Okay. Perkhidmatan kami adalah "First Come First Serve" ;).

5) Kami nak bagitahu awal yang warna gambar dalam blog mungkin agak berbeza dari asal, kerana kolibrasi warna desktop/laptop settings laptop anda mungkin tidak sama dengan kami. Kalau nak kepastian lanjut, email kami okay ;).  


6) Kami hanya akan menerima pemulangan barang kerana rosak, pemulangan mesti dibuat dalam tempoh 3 hari selepas barang diterima dan akan ditukar dengan yang lain jika masih ada stok. Kos pengeposan di tanggung oleh pihak pembeli.   

7) Bungkusan anda akan dipos sehari selepas pembayaran. Barang akan tiba 1-2 hari bekerja melalui Pos Laju dan 1-3 hari melalui Pos Express. Kami akan emailkan Tracking Number untuk anda cek parcel anda.
**Any enquiries please let us know. All question will be entertain. Emailkan kepada order.sarahboutique@gmail.com